Föreningen livskämpar logotype

Stöd oss

Du kan på olika sätt stötta oss. Du kan bli medlem, bli sponsor eller samarbeta på olika sätt.

Hjälp oss att sprida ljus i mörkret och rädda liv – delta i Energiruset 10 november 2022

Karlstads Energi och IF Göta arrangerar Energiruset i Mariebergsskogen i Karlstad den 10 november. Där kan du springa 2 eller 5 km och samtidigt stötta oss i vårt arbete med att rädda liv. Startavgiften på 25 kronor går direkt till Föreningen Livskämpar. Dessutom matchar Karlstads Energi den summan och skänker 25 kronor per deltagare.

Du är även varmt välkommen att bidra genom att swisha valfri slant, ifall du inte
har möjlighet att delta. Swishnummer: 1235242185.

qr-kod

Privatperson-Bli medlem

Du behövs! Stöd vårt arbete genom ett medlemskap.

Vi arbetar för att förebygga psykisk ohälsa och kommer att erbjuda stödverksamhet för personer som på olika sätt kämpar. Livskämpar och medkämpar.

I dagsläget kan vi erbjuda vår gratisapp Lumeno-en digital följeslagare som finns med dig i både ljusa och mörka stunder.

Genom att bli medlem gör du skillnad!

Bli medlem i Föreningen livskämpar genom att fylla i formuläret och betala medlemsavgift via bankgiro, Swish eller faktura.

Medlemsavgiften är på 220 kr per person och gäller för kalenderår.

Betalningsvillkor framgår av avier och fakturor. Betalningsvillkor 30 dagar. Medlemsavgifter, sponsring samt gåvor inkluderar inte moms.

Företag & organisationer- Sponsor och stödmedlemskap

Du och ditt företag kan genom sponsring och/eller genom stödmedlemskap vara med att rädda liv och minska lidande.  Hör av dig så kan vi tillsammans hitta en lösning som passar er bäst.

Årsavgift stödmedlemskap- kalenderår
0–5 anställda: 1 000 kronor/år
6–20 anställda: 2 500 kronor/år
21– anställda: 5 000 kronor/år

För samarbeten och skräddarsydda sponsorpaket kring Föreningen livskämpar- mejla oss.

Ge bort en gåva som räddar liv

Vill du ge bort en extra fin present? Kanske en julklapp till någon som redan har allt?

Företag

Som företag kan du köpa ett gåvobevis mot faktura. Kontakta oss på mejl.

Swisha din gåva